Hvem er Marthe Lunde Kristoffersen?

Velkommen til den nye bloggen min! Jeg har aldri blogget tidligere (med unntak av en wordpress-sak jeg ble tvunget til å lage i IKTen på skolen), men har bestemt meg for å teste det ut nå.

Så hvem er jeg? Vel, jeg er en 26 år gammel jente fra Kråkerøy utenfor Fredrikstad, som synger i kor, tegner tegneserier, lager smykker (jeg er utdannet gullsmed), studerer til å bli lærer, jobber i klesbutikk og litt i barnehage, baker fine kaker og lager mat - uten kjøtt, siden jeg er vegetarianer. Jeg har ikke spist kjøtt siden julen 2006. Det er ingen dype grunner til at jeg sluttet, jeg har ganske enkelt aldri likt smaken av det.

Så det er altså meg. På denne bloggen skal jeg legge ut oppskrifter og ideer til både matlaging og baking, bilder av smykker jeg lager og fine klær jeg selger i butikken der jeg jobber, og etterhvert også tegneseriene mine om The Cats!

For at dere skal bli enda litt bedre kjent med meg har jeg laget et par lister over ting jeg liker og ikke liker:

Jeg liker: tegning, sjokolade og potetgull, kaker, månen, å se på stjernene når det er helt klart ute, å planlegge ting, alle årstidene, å dra på fjellet, jobbe, FFK, lyden av kram snø under føttene, tegne-/animasjonsfilmer, mye forskjellig musikk, ferie, klær, solbriller, folk som smiler når jeg stopper med bilen og slipper dem over veien, og mye, mye mer.

Jeg liker ikke: høye lyder eller høy musikk, orddelingsfeil, snegler, å gå på glatt is, folk som går sakte i veien foran meg, syklister i veien, sjåfører som ikke bruker blinklys, folk som sniker i køen, kjøtt, å ta ting på sparket, Sarpsborg08, å studere (fordi jeg begynner å bli lei, etter et år på Universitetet i Bergen, to år på gullsmedlinja på Plus-skolen i Fredrikstad og snart fire år på Høgskolen i Østfold), alkohol, og en del andre ting. 

Det var alt jeg har å si for denne gang, håper mange tar turen innom denne siden og leser det jeg legger ut her!

Dere kan også følge meg på Twitter, der jeg heter @MartheLK

Takk for nå!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits