Sunn Hverdagsdessert med Eple

Hvor ofte får man ikke lyst på dessert på en helt vanlig hverdag? Jeg har nesten alltid lyst på noe godt, og har blitt ganske flink til å finne på sunne desserter man kan spise når man vil. Dette er en av dem:Sunn epledessert:

Du trenger: Ca. 1 eple per person, appelsinjuice, kanel og skivede mandler.

Slik gjør du: Skjær eplet i terninger. Legg epleterninger og skivede mandler lagvis i en ildfast form og dryss over ønsket mengde kanel. Til slutt heller du på appelsinjuice, slik at det nesten rekker opp til toppen av eplene. Sett formen i ovnen og la den steke på 200 grader til eplene har blitt myke - det pleier å ta 15-20 minutter. Deretter er det bare å kose seg med verdens beste samvittighet - denne desserten inneholder bare ting som er bra for kroppen!God fornøyelse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits