Frokostpannekaker

I dag er det endelig fredag igjen, og på fredager passer jeg på å kose meg litt ekstra. Jeg pleier å starte allerede ved frokosten, for på fredager lager meg som regel en smoothie av frosne bær, yoghurt, banan og juice. Ved siden av den sunne vitaminbomben pleier jeg å lage noe litt mindre sunt, f.eks. frokostpannekaker! Dette er en av oppskriftene jeg er glad i å bruke:Frokostpannekaker:

Du trenger (til to personer, ca. 4 mellomstore pannekaker): 2 dl hvetemel, 1,5 dl melk, 1 egg og litt salt.

Slik gjør du: Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle, jeg pleier å bruke en håndvisp. Røren skal være ganske tykk, så om du synes den ser veldig flytende ut kan du ha i litt mer mel. Når røren ser fin ut steker du runde, fine pannekaker i en varm stekepanne. Serveres varme, gjerne med syltetøy (f.eks. dette plommesyltetøyet), brunt sukker, eller min favoritt - lønnesirup! En perfekt start på dagen!

Tips: Av og til lager jeg ekstra mye røre og steker mange pannekaker. Jeg lar dem bli helt avkjølt før jeg legger dem to og to i små pakker av aluminiumsfolie som jeg fryser. Om du vil ha dem til frokost senere er det nå bare å ta dem opp kvelden i forveien og varme dem 5 minutter i stekeovn før servering.

God helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits