Fylt Paprika

Jeg liker å teste ut nye middagsretter når jeg har tid, og i går var enn sånn dag da jeg hadde tid. Jeg har spist fylt paprika flere ganger, men har aldri laget det selv - derfor syntes jeg det var på høy tid å teste det nå!Fylt Paprika:

Du trenger: 1 paprika pr. porsjon, revet ost, ris/couscous og diverse hakkede, stekte grønnsaker - jeg brukte potet, mais, tomat og løk.

Slik gjør du: Sett stekeovnen på 200 grader. Hakk grønnsakene du vil bruke i biter og stek dem i litt olje. Ved siden av koker du opp ris eller couscous i en egen kjele. Når grønnsakene er stekt og risen/couscousen kokt blander du alt godt sammen. Deretter skjærer du av toppen av paprikaene og fyller dem med grønnsaksblandingen - om du vil kan du også drysse over litt revet ost, det smaker kjempegodt. Så er det bare å sette paprikaene inn i ovnen og la dem steke til de er myke - det tar cirka 15-20 minutter.

Jeg hadde tenkt til å servere dette med friske, revne gulrøtter og en god saus, men fant ut litt for sent at vi ikke hadde noen av delene i huset. Derfor valgte jeg å servere med hvitløksbrød og Sweet Chili-saus som en nødløsning. Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i den sausen, men den smakte faktisk veldig godt sammen med paprikaen - så godt at jeg kanskje bruker den neste gang også, til og med...

Ha en god dag alle sammen, og lykke til med dagens middag!

Ingen kommentarer

littmat

13.11.2012 kl.18:07

Ser kjempegodt ut, jeg skal definitivt prøve dette i løpet av de to neste ukene :)

Marthe Lunde Kristoffersen

14.11.2012 kl.12:10

:)

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits