Nyttige nettsider for lærere/studenter

Bloggen min dreier seg hovedsaklig om matlaging og baking, men jeg setter gjerne av tid til å blogge litt om andre ting, også. Som jeg sikkert har fortalt tidligere er jeg for tiden student ved lærerutdanningen på Høgskolen i Østfold, og til sommeren kan jeg smykke meg med tittelen Allmennlærer! Derfor synes jeg det er naturlig at jeg også skal skrive litt om dette - dele mine undervisningstips o.l. så andre lærere/studenter kan ha glede av dem.

I dag tenkte jeg å legge ut lenker til fire nettsteder som kan være nyttige for en lærer.

Det første har jeg laget selv, som en del av Ped-undervisningen det andre året på Høgskolen. Vi hadde åtte obligatoriske temadager, og etter hver dag måtte vi skrive et blogginnlegg på ca.500 ord om temaet. Nettstedet finner du HER.

Det andre nettstedet laget jeg sammen med basisgruppen min det første året på Høgskolen. Vi lagde den som en del av praksisprosjektet vårt. Prosjektet handlet om å bruke fri/gratis programvare i skolen, og alt sammen ble presentert på Datamessen ved Høgskolen det året. Nettstedet finner du HER.

Det tredje nettstedet lagde jeg som en del av eksamensmappen min i Ped det andre året på Høgskolen. Jeg brukte mye tid på det og er fornøyd med resultatet, og håper at andre også kan ha glede av det. Temaet for nettstedet er "Eventyr i Skolen", og du finner det HER.

Det fjerde nettstedet er en blogg jeg lagde i IKT-undervisningen på Høgskolen. Det står masse forskjellig rart der, men faktisk også nyttige tips til undervisning o.l. Du finner også mye informasjon om bruk av PC o.l., det står der fordi vi kunne bruke bloggen som hjelp under IKT-eksamen. HER finner du bloggen.

Håper disse sidene kan komme noen til nytte!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits