Hjemmelaget Te med Sitron, Ingefær og Honning

De fleste som har vært på Verdensspeilet Kaffebar i Fredrikstad har smakt denne fantastiske teen. Om noen IKKE har gjort det - ta dere en tur innom og smak! Eventuelt kan man lage sin egen, det har jeg gjort mange ganger. Her kommer oppskriften:Verdensspeilets Te med Sitron, Ingefær og Honning:

Du trenger: Vann, en halv sitron per person (i skiver), tre-fire skiver fersk ingefær per person og honning etter ønske - jeg pleier å bruke 1 1/2 - 2 ss.

Slik gjør du: Kok opp vann og hell det i et stort glass. Rør deretter honningen ut i vannet til den er helt oppløst. Skjær sitron og ingefær i skiver - du kan enten legge skivene i vannet så de flyter fritt, eller sette dem på en blomsterpinne/grillspyd som jeg har gjort på bildet. La teen trekke i 3-5 minutter så smakene får tid til å sette seg før du drikker. Behold sitron- og ingefærskivene i glasset mens du drikker teen.Tips: Om du er forkjølet er det godt med ekstra mye ingefær - det er nemlig bra for halsen!

Ha en fortsatt fin dag! 

Ingen kommentarer

littmat

14.11.2012 kl.17:56

Namnam!!

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits