Cookies and Cream Blondie

I dag kan jeg friste dere med en kjempegod kakeoppskrift! Jeg oppdaget den på Manuela Kjeilens fantastiske blogg Passion4Baking for noen måneder siden, og moren min bakte den til bursdagen min i sommer. Jeg elsket den, og tar meg den frihet å dele den videre her:Cookies and Cream Blondie:

Du trenger: 200 g smør, 175 g brunt sukker, 2 egg, 1 ts vaniljeekstrakt, 250 g mel, 1 ts bakepulver, 200 g hakket hvit sjokolade, 125 g kremost og 150 g oreokjeks/sjokoladekjeks (grovt knust).

Slik gjør du: Sett ovnen på 180 grader og kle en liten langpanne med bakepapir. Rør sammen smør og sukker og tilsett et egg om gangen under blandingen - deretter har du i vaniljeekstrakt. Når deigen er fluffy tilsettes mel, bakepulver og hakket sjokolade. Hell halvparten av deigen i langpannen, legg på kremost og grovt knuste kjeks. Hell resten av deigen over og stek kaken i ovnen i 25-30 minutter. Sjekk med en kakepinne underveis - den skal være litt myk inni, men ikke flytende. La den bli helt kald før den skjæres i pene biter og serveres.

Smaker veldig godt til pisket krem!

Ha en fortsatt god helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits