Øredobber

Som jeg har fortalt tidligere holder jeg for tiden på med å utdanne meg til lærer. Men det er ikke den eneste utdannelsen min..! Jeg har nemlig også svennebrev som gullsmed, etter to års studier på Plus-skolen i hjembyen min, Fredrikstad. Jeg lager ikke mye smykker lenger (det mangler jeg både tid og utstyr til), men av og til finner jeg fram tenger, avbitere, perler og sølv og lager øredobber! Noen av dem kan dere se på bildene nedenfor. Alle er laget av meg (unntatt makron-øredobbene), og alle er laget med materialer hvem som helst kan kjøpe og bruke.

Øredobber med Perler og "Ametyster" - disse bruker jeg mye, er veldig glad i dem!

Øredobber med Blå Perler - perlene kjøpte jeg av en med-student som hadde vært i utlandet.Øredobber med "Ametyster" - små, lette og kjempesøte. Passer til alt!Klassiske Perleøredobber - jeg elsker perler, og kan bruke det til alt. Disse øredobbene bruker jeg mest til pent, men de fungerer bra til en olaskjorte eller strikkegenser, også.

Øredobber med Silkesløyfe - for et par år siden så jeg et par øredobber med små sløyfer på i en NoaNoa-katalog. Jeg var innom flere utsalgssteder og spurte etter dem, men ingen hadde tatt dem inn. Og hva gjør man da? Man lager sine egne!

Øredobber med Sølvhjerte og Rosa Glitter - skikkelig jentete! Fargen på kulene synes ikke så godt her, men det er en slags blanding av rosa og grå. Veldig fin!Øredobber med Silkesløyfer og Hjerter - disse passer kanskje best til jul, men jeg bruker dem ellers i året, også!


Makron-øredobber - disse har jeg ikke laget selv! Jeg kjøpte dem i Juan-les-Pins da jeg ferierte der i sommer, og falt pladask for dem. Jeg smakte nemlig franske makroner for første gang i sommer, og falt pladask for det også. Så da jeg fikk øye på disse i en liten butikk (som visstnok også har en nettbutikk, det skal jeg undersøke) som hadde spesialisert seg på smykker som lignet på godteri, måtte jeg bare ha dem! Jeg har tenkt til å kjøpe leire selv etterhvert, og prøve å lage mine egne i flere farger.Det var det jeg hadde for i dag, ha en fin dag videre alle sammen!

Ingen kommentarer

gulrot

20.11.2012 kl.16:38

aww de øredobbene med hjerte og sløyfa var SÅÅ søte <3

Marthe Lunde Kristoffersen

21.11.2012 kl.07:36

gulrot: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits