Spaghetti med Squash

I dag kommer det et middagstips igjen. Lagde denne retten for første gang på mandag, og kommer definitivt til å prøve det igjen - det smakte kjempegodt!Spaghetti med Squash:

Du trenger (til 1 person): så mye spaghetti du vil ha, litt smør til steking, 2-3 hvitløksfedd (revet eller finhakket), 1/2 squash (revet), revet parmesan (mengde etter ønske), sort pepper, 5-10 blader fersk basilikum (grovhakket) og et par ekstra blader til pynt.

Slik gjør du: Kok pastaen, hell av vannet og la pastaen ligge i kjelen så den holder seg varm. Varm opp smøret i en stekepanne. Tilsett hvitløken og stek i et minutt. Ha i squash, og la den surre i 1-2 minutter - eller til den er myk. Rør om av og til og pepre godt. Tilsett deretter de hakkede basilikumbladene og rør dem forsiktig inn i sausen. 

Hell sausen over pastaen, dryss parmesan over og bland alt godt. Du kan gjerne gi retten et lite ekstra pepperdryss før servering, jeg brukte nykvernet, sort pepper. Pynt med de ekstra basilikumbladene og server med hvitløksbrød.

Håper dette hørtes fristende ut, og at noen der ute føler seg inspirert.

Ha en fin onsdag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits