Eksamenstid...

Hei alle sammen!

Jeg er godt i gang med semesterets eksamenstid. Har eksamen i Engelsk: Kulturstudier torsdag 6. desember, og Engelsk: Språk og Kommunikasjon mandag 10. desember. På grunn av dette har jeg ikke så mye tid til å blogge som jeg gjerne skulle ønske - jeg har så mange oppskrifter på julekaker og -snacks jeg gjerne vil dele, men det får bare vente så lenge.

Jeg skal se om jeg får tid til å legge ut noe i løpet av den kommende uka, men det blir definitivt ikke hver dag. MEN, jeg kommer sterkere tilbake etter siste eksamen 10. desember, for da har jeg juleferie! Så da er det bare å følge med, jeg planlegger å legge ut alt fra oppskrifter til julefilm-tips.

Ha det bra så lenge, og til alle dere andre som får tiden til å gå med eksamensforberedelser: Lykke til! Det går bra, det gjør som regel det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits