Hanna Gets Dressed - Barnebok

Hei alle sammen!

I dag kommer det aller første blogg-innlegget som handler om tegneseriefigurene mine! Jenta dere får møte i dag heter Hanna, og hun er 8 (snart 9) år gammel. Hun vokser som en vanlig person og blir eldre for hvert år, akkurat som resten av figurene mine. Hanna ble født/skapt i 2004, og jeg har tegnet og skrevet om henne i serien siden hun var en liten baby.

Det dere får se her i dag er egentlig ikke en tegneserie, men mer en bildebok. Jeg laget den i høst, mens jeg var ute i praksis i en tredjeklasse. Elevene holdt på å lære seg engelske ord for klær, og læreren var frustrert fordi hun ikke klarte å finne en engelsk barnebok som dekket alle begrepene elevene skulle lære. Jeg laget derfor denne lille boka om Hanna (det tok meg 2 kvelder, eller rundt 5 timer), og elevene elsket den. Jeg jobber for tiden med en liten oppfølger elevene skal få når jeg skal tilbake i praksis i ukene 10 og 11.

Om det sitter noen lærere (eller andre som jobber med barn/har barn) og leser dette er dere hjertelig velkomne til å printe ut bildene og bruke dem i eget arbeid, bare husk å kreditere meg for tegninger og ideer.

Etterhvert skal jeg rentegne boka, oversette den til norsk og se om jeg kan få den gitt ut:)

Her kommer boka om Hanna, kos dere!Det var det, håper dere likte denne lille boka. Jeg likte i hvert fall å lage den!

Jeg skal legge ut flere tegninger og tegneserier etterhvert, så det er bare å følge med fremover.

Ha en fortsatt fin dag (og en fin vinterferie)!

Hilsen Marthe (og Hanna!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits