Fin Nettside for Elever

Hei!

Jeg er i gang med eksamenstiden, og om under en måned er jeg ferdig utdannet allmennlærer. Jeg kan nesten ikke tro det! Skal riktignok ta noen ekstra studiepoeng etterhvert, men det blir nok ikke før tidligst neste høst. Denne høsten blir likevel spennende nok, for jeg har nemlig fått meg jobb! I det kommende skoleåret skal jeg være kontaktlærer for 1.klasse, og jeg gleder meg så utrolig mye - jeg har hatt praksis i småskolen og har også jobbet en del som vikar, men dette blir noe helt annet.

Som den observante studenten jeg er har jeg naturligvis plukket med meg en del tips og gode råd for variert undervisning gjennom praksis, og i løpet av sommeren og høstmånedene skal jeg presentere mye av det her på bloggen. Litt for min egen del (det er jo kjekt å ha alt samlet på et sted), men også for andre studenters/læreres del. Håper noen får nytte av det!

Jeg starter allerede i dag, og legger ut en link til en kjempefin nettside:

MOAVA.ORG

Jeg har brukt denne siden mye i IKT-undervisningen i praksisen min, og elevene liker den. Her finnes det oppgaver tilpasset alle klassetrinn og mange fag, og jeg er helt sikker på at flere enn meg vil få bruk for den.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits