Superenkel Pitapizza

Heisann, og god helg!

I dag kommer det et lite mat-tips som man kan lage til middag eller ta med seg i mat-boksen på jobb/skole. Det er nemlig like godt kaldt! Jeg har ikke hatt så mye fyll på, men her kan man selvfølgelig gjøre som man vil.Superenkel Pitapizza:

Du trenger: Pitabrød, salsa fra Santa Maria eller Old El Paso, ketchup, nykvernet pepper, paprika, ost og nachos.

Slik gjør du: Del pitabrødet i to slik at det blir som to små pizza-bunner. Smør litt salsa utover begge bunnene, og ha deretter på ketchup - pass på at ketchup og salsa blir godt blandet sammen. Dryss over litt nykvernet pepper, og legg på paprika og ost. På toppen legger du nachos. Mmmmm! (På bildet ovenfor har jeg lagt nachosen under osten, men vanligvis har jeg den på toppen)!

Deretter er det bare å steke de små pizzaene i ovnen på cirka 225 grader. La dem stå inne til osten har smeltet og blitt gyllen.

Dette smaker veldig godt som en liten middag, men som jeg skrev innledningsvis egner det seg også som niste! Noen ganger lager jeg slike før jeg skal på skole eller jobb og tar dem med i matboksen. En god og litt annerledes lunch!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits