Tegneserie: De Tre Bukkene Bruse

Hei!

I dag legger jeg ut en tegneserie som jeg lagde på videregående - oppgaven var at vi skulle lage en tegneserie-versjon av et kjent eventyr. Jeg valgte eventyret om De Tre Bukkene Bruse, men valgte å gjøre det om slik at det handlet om mine egne figurer. Jeg fikk 6er på oppgaven og synes fortsatt serien er ganske bra - selv om det er ti år siden jeg lagde den nå.

Figurene i denne serien er blant de faste figurene jeg fortsatt tegner og skriver om - med unntak av Mina. Men Pamela og Sally er fortsatt med! De er søstre, selv om Pamela strengt tatt er gammel nok til å være moren til Sally. I Bukkene Bruse-serien brukes navnene Pamela og Sally, men i resten av historiene mine kalles de to noe annet. Pamela synes nemlig selv hun er veldig pen, og vil derfor bli kalt nettopp det - Pen. Lillesøster Sally blir dermed kalt Penere, siden alle mener at hun er søtere enn søsteren sin. Da Mina var med gikk hun under navnet Penest, men henne har jeg som sagt fjernet fra seriene - hun ble for kjedelig.

Du blir ikke særlig kjent med personlighetene til figurene i Bukkene Bruse-serien, men jeg kan fortelle litt om dem her:

Pen/Pamela: Født 18.oktober. Hennes største lidenskap og interesse er kongelige, og særlig svenskekongen. Veldig interessert i menn generelt. Ikke veldig smart, og har tidligere livnært seg som operasanger.

Penere/Sally: Født 8.juli. Stort sett blid, men blir grinete hvis hun mister tilgangen på godteri eller kake. Hater sport og fysisk arbeid, elsker lek, moro, fart og spenning. Ganske barnslig, kjapp i replikken og ofte ufrivillig morsom eller naiv.

Trollet under broa er ingen fast figur i seriene mine, tror faktisk han bare har vært med en gang ved siden av denne.

Historiens forteller, Legolas, er figuren fra Ringenes Herre - stylet av meg. Jeg liker ikke Ringenes Herre, og Legolas er den figuren jeg liker minst. Da jeg fortsatt lagde seriestriper lagde jeg av og til små snutter der Legolas (alltid iført hotpants) dummet seg ut og ble skadet. Alle stripene endte med "Legolas overlevde. Da kan vi ha mer gøy med han siden".

Her kommer serien om De Tre Bukkene Bruse:

Det var det, gammel men god!

Håper dere likte den, jeg skal legge ut flere (nyere!) tegneserier etterhvert. De vanlige historiene jeg skriver om The Cats er lengre enn denne, vi snakker 20 - 40 sider med 8 ruter per side. Gleder meg til å vise dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits