Lettlaget Jordbærdessert med Vanilje

Hei!

Av og til får jeg lyst på noe godt som er enkelt å lage, og som ikke er så altfor usunt. For litt siden lagde jeg denne enkle jordbærdesserten, og selv om den ser litt ekkel ut på bildet ble den faktisk veldig god!Lettlaget Jordbærdessert med Vanilje:

Du trenger: frosne jordbær (så mange du har lyst på), vaniljesaus og noen skivede mandler/nøtter o.l.

Slik gjør du: Legg jordbærene i en ildfast form mens de ennå er frosne. Hell litt vaniljesaus over - her kan man bruke så mye man vil, alt etter hvor sunn man vil ha desserten. Dryss over mandler eller nøtter. Sett formen inn i ovnen på 200 grader og la den stå inne til jordbærene er myke. Tiden det tar varierer fra ovn til ovn, og etter hvor store bær du bruker.

Serveres i en skål, gjerne med litt kald vaniljesaus på toppen. Skulle jeg laget denne i helga hadde jeg nok slengt på en kule med vaniljeis, også!

Ha en fin mandag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits