"Utstillingsbok" fra Videregående

Hei!

Jeg bruker fridagen i dag til eksamensforberedelser og baking - i morgen skal jeg lage en kake til et bryllup, og jeg har derfor begynt så smått med pynten i dag. Skal selvfølgelig legge ut både oppskrift og bilder på bloggen senere!

I dag har jeg noe tegnegreier å vise dere igjen, nærmere bestemt en "utstillingsbok" jeg lagde i 2005, da jeg gikk på VK2 Tegning/Form/Farge på Videregående. Oppgaven var å lage en bok, og jeg valgte å lage en som presenterte noen av arbeidene mine gjennom skoleåret. (Selvportrettet og håndstudiet er ikke så bra, det skyldes at jeg lagde dem på rundt 15 minutter kvelden før boken ble satt sammen). Boken er laget som et museum, der tre av tegneseriefigurene mine er besøkende.

Seriefigurene dere møter i boken er Sally (også kalt Penere), Kiss og Bella. Her kommer en kort presentasjon av dem:

Sally/Penere (i rød jakke): Født 8.juli. Stort sett blid, men blir grinete hvis hun mister tilgangen på godteri eller kake. Hater sport og fysisk arbeid, elsker lek, moro, fart og spenning. Ganske barnslig, kjapp i replikken og ofte ufrivillig morsom eller naiv.

Kiss (i rosa jakke): Født 28.oktober. Ikke veldig smart, og ganske nedlatende ovenfor folk hun anser som mindre fine enn seg selv. Pleier egentlig ikke å være så mye sammen med Sally og Bella, men av en eller annen grunn er hun altså på museumsbesøk med dem her.

Bella (i beige kåpe): Født 15.oktober. Smart og flink - men dessverre psykisk ustabil og ganske syk. Hun lider blant annet av spiseforstyrrelser og depresjon, og er ikke alltid like flink til å ta vare på seg selv. Hun er en av figurene som er med på å gi seriene mine mer dybde og alvor, men samtidig er hun like flink til å rote seg opp i komiske situasjoner som resten av gjengen.

Jenta med lyst, krøllete hår på de to første og to siste sidene er meg selv.

Her kommer boken, kos dere!


 Teksten synes nesten ikke her, men samtalen går som følger:

Fyr på sjekker`n: Hey, baby! Hvor har du vært hele mitt liv?

Sally: ..Langt unna, heldigvis!

Det var det, håper dere likte denne lille boken! Det var ihvertfall morsomt å finne den fram fra skapet og se på den igjen!

Ha en fin dag, og en fin langhelg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits