Ferdig-muffins med Vaniljekrem og Godteripynt

Hei!

Har ikke blogget på kjempelenge, har nemlig vært en tur i Spania med koret jeg synger i! Hadde egentlig planlagt å legge ut noen fine bilder fra turen, men jeg tok faktisk ikke et eneste bilde der nede. Men en av de andre jentene i koret tok dette fine bildet av meg på 27 års-dagen min, 22.juni:

Her har jeg fått tiramisu (med lys på)!

Jeg kom hjem fra Spania tidlig torsdag morgen, og på fredag skulle jeg først på jobb i butikken, også videre på avslutningsfest med klassen min fra lærerskolen på kvelden. Jeg hadde lovet å ta med cupcakes, men siden jeg var så sliten etter å ha vært våken i over 40 timer onsdag og torsdag, også en lang dag på jobb etterpå, ble det muffin-mix på pose. Jeg stæsjet dem riktignok litt opp, her kan dere lese hva jeg gjorde:

Ferdigmuffins med Vaniljekrem og Godteripynt:

Du trenger: 2 pakker Manuelas muffin-mix med vaniljesmak, 2 pakker Manuelas Fluffy White Chocolate frosting, 1 pakke Piano Vaniljekrem og diverse godteri til pynt. Jeg brukte drops (som jeg senere fant ut at det var nisser og reinsdyr på) og marshmallows.Slik gjør du: Lag muffins etter anvisning på pakken. La dem bli kalde. Skjær ut et lite hull i midten av hver kake og fyll det med vaniljekrem - legg deretter biten du skar bort tilbake på plass igjen. Lag kremen etter anvisning på pakken og sprøyt den på muffinsene - jeg brukte en stor, rund tipp fra Ateco. Deretter er det bare å pynte i vei, jeg valgte å pynte halvparten med marshmallows og den andre halvparten med drops.

Ingen kommentarer

Iselin Renée

30.06.2013 kl.22:09

Det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits