Tegneserie

 

Hei!

Jeg har tatt meg blogg-ferie store deler av sommeren, har hatt så mye annet å gjøre. Jeg har jobbet på Ceci (klesbutikk) nesten hver dag, og har vært flink til å være på Spenst selv om det har vært veldig varmt. Er fornøyd med meg selv, men er litt irritert på at jeg ikke har fått vært på noen ordentlig ferie. Tar det igjen til høsten, da blir det Beitostølen hele høstferien!

Mandag 19. august tar jeg imot 17 1.klassinger i klasse 1C på en av de lokale skolene. Tror nok jeg gleder meg mer enn barna, det blir så utrolig gøy å være lærer på heltid. Dessuten blir det deilig å kunne gå til jobb - skolen ligger bare 2 minutter unna der jeg bor. Det blir noe annet enn å pendle 45 minutter til Høgskolen i Halden!

Jeg skal komme sterkere tilbake med blogging framover, det lover jeg! Det blir oppskrifter, klær, undervisningstips og litt av hvert annet. Skal også legge ut mer tegneserier etterhvert. Jeg lager mest lange historier, men i dag kan dere få en liten stripe jeg lagde for en tid tilbake:


...Takk til Hanna, Claire, Igor og Vlad! Mer av dem senere:)

 

Håper alle nyter de siste ukene av ferien (dere som har ferie, haha), jeg gleder meg til å komme i gang med bloggingen igjen!

PS! Nå er jeg også på Instagram! Veldig hyggelig om noen følger meg: marthe2206

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits