Hverdagsdessert og Statusrapport

Hei alle sammen!

Jeg lever! Selv om det har vært stille på bloggen en stund..!

Grunnen er selvfølgelig at jeg har begynt for fullt i den nye jobben som lærer for de 17 beste, greieste, søteste og blideste førsteklassingene i Norge, og dagene mine er fyllt opp. Ukene fyker av sted, og jeg legger ikke merke til at tiden går.

Jeg skal prøve å bli bedre på å blogge framover, både om mat, skole-opplegg og kanskje litt om høstvarene vi selger i butikken for tiden. Jeg har nemlig valgt å beholde butikk-jobben på si, og jobber rundt en lørdag i måneden.

I dag kommer det et lite dessert-tips. Jeg var så søtsugen her om dagen, og bare måtte ha et eller annet godt; det jeg gjorde var å knuse tre-fire Bixit-kjeks og legge smulene lagvis med hjemmelaget eplesyltetøy i en kaffekopp, også strødde jeg litt kokos på toppen. Kjempegodt, enkelt, og absolutt ikke det verste man kan dytte i seg midt i uka!I dag har jeg forresten hatt en kjempekoselig dag på jobb! I førsteklasse er jo egentlig alle dagene fine, men i dag har vi kost oss ekstra; vi har hatt sangsamling og sett på film! Det var læreren som valgte filmen, og det ble selvfølgelig Monsterbedriften! Heldigvis syntes ungene den var kjempemorsom, og jeg tror alle koste seg.

Det gjorde ihvertfall jeg:

Det var det jeg hadde å melde i dag, jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut ting framover!

Ha en god helg alle sammen!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits