Nytt design!

Hei hei!

Har laget meg nytt design på bloggen, det var virkelig på tide nå! Har kanskje ikke valgt verdens mest avanserte stil her, men jeg liker at det er enkelt og pent.

Ellers flyr dagene avgårde, fortere enn noen gang. Jeg har mye å gjøre på jobben, men heldigvis trives jeg kjempegodt med alt sammen; jeg elsker å tilbringe dagene med flotte elever og kollegaer, så det er bare hyggelig! Jeg planlegger å skrive noen enkle små bøker som førsteklassingene mine kan lese selv, og dem skal jeg legge ut på bloggen etterhvert, sånn at andre også kan bruke dem.

Fritiden bruker jeg til litt av hvert. Jeg tegner, lager tegneserie-historier, leker med iPaden min, trener, synger og skriver; jeg har nemlig fått en ny hobby, fanfiction! Kommer aldri i verden til å si hva jeg skriver om, men jeg kan røpe at jeg har det helt utrolig gøy med det! Får så mange hyggelige tilbakemeldinger at dere vil ikke tro det. Dessuten er det jo kjempebra trening i å skrive engelsk..!

I går forhåndsbestilte jeg meg de to nye bakebøkene til Manuela Kjeilen, så det blir nok litt baking på meg framover! Skal legge ut bilder. Bestilte meg også Monsteruniversitetet og Grusomme meg 2 på DVD, så nå har jeg mye godt i vente!

 

Ha en fin søndag alle sammen,

vi snakkes!

Én kommentar

Ann Cathrin

13.10.2013 kl.15:14

Så fint!

Skriv en ny kommentar

Marthe Lunde Kristoffersen

Marthe Lunde Kristoffersen

27, Fredrikstad

Jeg er drømmende, fantasifull og kreativ, og glødende opptatt av de tingene jeg tror på. Ved siden av lærerjobb og butikkjobb liker jeg å synge, lage mat, se på tegnefilm, drømme meg bort, samle på solbriller, bake, skrive fanfiction og tegne tegneserier om "The Cats". Denne bloggen handler om min hverdag, og byr på oppskrifter, tegneserier, undervisningstips og klær - blant annet. Følg meg på twitter: @MartheLK Og Instagram: marthe2206

Kategorier

Arkiv

hits